almiizz.blogg.se

win win power.

Kategori: allmänhet power.

HEjsan. NUU HAR JAG HELG!!!! omg! Det äger så fett asså. Min dag idag började inte precis super bra.. Jag försov mig en timme.. Hehe. Så ja. Jag typ vaknade och fick panik... hehe. Men det ska inte hända igen! Så ja. Just nu sittar jag och mosar i mig russin och tittar på top model. Jag gillar inte top model.. Men jag ser det ändå..  Helt oförklarligt.. Men det är lite kul i alla fall. Har inga planer för kvällen. Tänker bara njuta av ett det inte är någon skola imorgon.. 
 
 
 

gosa power.

Kategori: allmänhet power.

Gosigt eller hur?
 
Hejsan svejsan allihopa. 
Idag så är det MÅNDAG.. inte min favvo dag precis.. men men. Ikväll så har jag as mycket att göra så jag vet inte riktigt varför jag sitter här vid datorn igen.. Aja. Jag ska städa rummet (det är vädigt väldigt stökigt..), piano och eng läxa... Och sen så ska jag se det nya avsnittet av game of thrones!! Min absolut favvo serie för ögonblicket. Kärlek asså! Ida satt nyss på gosa låten från mello och jag kände hur jag blev riktigt gosig.. Hehe. Men nu ska jag int skriva nå mer. Ses bebiess. 
 
 
 
 
 
Tack till George .R.R. Martin som skrev denna underbara bok som sen blev till denna underbara tv serie. Tack <3
 
 
 

happy power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Idag vaknade jag och kände mig ovanligt glad. :D typ eller nått..
   
Idag så har jag lite saker planerade. För ovanlighetens skull. Om ungefär en timme så ska jag på gudstjänst i kyrkan. Sen så tänkte jag städa. Och så har ida dansuppvisning som jag ska och kolla på.  Och sen i kväll så ska jag på bio och se Iron man 3. Hoppas den är bra! Jag ska se den men Daniella, Linnea L, Linnea Ö och kanske Tuva. Har sett dom andra iron man och dom är riktigt bra! Älskar action filmer. Även om jag har vissa problem med att utala action rätt och normalt. Hehe. Ja. Det var det jag hade att medela er om idag. Hejhej. 
   
   

sagan om ringen power.

Kategori: allmänhet power.

Hej, förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag. Ajjabajja!. Ska ej ske igen. Men. Idag skulle jag ha farit på pilbåge.. Men, när jag pappa och valter kom dit så upptäckte vi att det inte var någon bågkytte utan klädbytardag istället. :( Men vi tröstade oss med lite glass :) Idag har jag typ inga planer. Får se vad jag hittar på.. Aja. Hejhej. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just love it <3<3<3<3