almiizz.blogg.se

PINK power.

Kategori: allmänhet power.

Hej. Idag känner jag mig super rosa! Herregud jag måste sluta med det hära! Jag har blivit kär... I rosa. Villket är så inte jag liksom.. Jag gillar ju grönt.. Men just nu älskar jag rosa.. SÅ HÄR MYCKET!!!!! Så nu sitter jag på mitt rosa lakan med en rosa kofta, lyssnar på marina and the dimonds och känner mig rosa. Vilket ja. Det käns bra! Hehe. Jaop. Jag har inte så mycket mer att tillägga så ja. Ha det fett bra och älska rosa. Så ja. BYE. 
 
Min rosa enhörning och min rosa elefant dagen till ära :)
 
 
 
Två helt fantastiska och rosa låter, till denna rosa dag :) <3

hemma power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Idag har varit en mysig dag. Jag har bara varit hemma och typ inte gjort så mycket. Typ mest städat. Senare idag har jag heller inga planer. Ska nog träna lite mer till matteprovet imorgon och på pianon. Och kanske se nån film. Ida har "kalas" idag. Så hennes kompisar kommer hit och då måste jag gömma mig.. Hehe. Aja. Har inte så mycket mer att säga så hejhej. 

Den hät koftan köpte jag på bytardagen igår för 100 kronor. 
 
Och man kan ha den så här^^
 
Eller så här ^^ (om ni inte förstod så är det samma kofta.) Jag ÄLSKAR den :D Den är super mysig oxå :)
 
Och förlåt för extremt suddiga bilder..
 
 

jennifers body power.

Kategori: allmänhet power.

Hej, och grattis till min älskade lillasyster som fyller 12 idag! Grattis! <3
Aja, hej. Idag har jag haft en rätt så chill dag. Igårkväll så var jag men Albin. Hihi. Vi hade det som vanligt helt awesome och skit skojigt. Saknar honom nu! Sen nu idag så har jag grattat ida! Och så har vi varit på bytardag (man kan typ köpa begagnade kläder där). Där hittade jag lite fina saker. Min favvo är en sjukt awesom kofta!!! Den är typ super cooooool! Måst visa en blid på den sen asså. Sen har jag varit med Linnea (min älskade lilla fru). Vi har tittat på Jennifers body. Den var super bra!!!!! Och typ haft kuligt. Så ja. Så har min dag varit. Eftersom det var typ superbra musik i den filmen så stannade vi eftertexterna och tittade på alla låtar som spelades skrev upp dom och spelade dom sen :) Det här blir lite onödigt långt men i alla fall. Har blivit besatt av en sak. ROSA. Vet inte riktigt vad som har hänt! Tror det började med att jag köpte mina rosa skor... Aja. nu ska jag sluta. Hejhej. 
  
  
Här kommer mina favvo låtar från jennifers body. 
 
 
<3<3<3
 
<3<3<3
 
<3<3<3
 
<3<3<3
 
Linneas älskningar.. <3<3<3 Riktigt braiga.
 
Mina ÄLSKLINGAR! Älskar er!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Så ja. SE jennifers body! den äg. 

yey power.

Kategori: allmänhet power.


hihi..

Hejsan alla underbarn. 
Idag så har jag varit på skolan. Sen har jag försökt städa (det gick int så bra..) och så har jag pratat med min lilla kusin på skype. (han är 14, men ändå så liten liksom.. hehe). Sen idag, ska jag fara till stan. Där ska jag köpa en present till min älskade lillasyrra som fyller år på lördag. Och så ska jag ta nya hål i öronen. Jag tog ju två hål till (så att jag hade tre hål i ett öra) men det fick en infektion och jag var tvungen att låta dom växa igen. Men nu ska jag försöka igen :) önska mig lycka till hurrni. Aja. Men men. Ja. Det var nog allt. Hejsansvejsan. 



 

nicke nyfiken power.

Kategori: allmänhet power.

Hej. 
Förlåt för att jag inte har bloggat på typ tre dagar... (inte bra). Jag har haft tid och lust men ja det har inte blivit av bara. Idag har jag varit på skolan och nu ska jag nog en en gång ta tag i engelskan.. (HATAR DEN). men men. Så ja. Eftersom jag har godislöfte har jag hittat nått annat jag kan gotta mig med.. RUSSIN. Och inte vilka russin som helst. nicke nyfiken russin! Dom är awesome! Så så goda. hehe. Jaop. Det var nog allt. Bye bye. 

kärlek asså <3

Hade lite tråkigt under genomgången av detta prov...
 
 
 

söndags power.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan alla söndagbarn. 
Idag har jag vaknat! (oväntat jag vet) sen for jag på gudtjänst och kände mig lite kristen. Det var roligt och himla gött fika efter.. mm. Sen for jag tuva linnea och mikaela på stan. Där köade vi för att dom ville ta kort med alla hockey spelare och få deras autografter och sånt. Eftersom jag inte var intresserad så hjälpte jag mest till med att typ hålla platser. Så ja. Men det var kuligt. Sen nu ikväll så har jag varit med dom igen, hos linnea. Och vi hade som vanligt riktigt jävla kul. Hehe. Mycket skratt blev det. Tagga skola imogon.. NOOOOO. Aja vi får hoppas på att jag överlever i alla fall. hehe. Nu ska jag nog sluta. JAo. hejhej. 

Hehe, mina älskade vänner. Ni får ta och vända på huvudet eller nått. 

modig power.

Kategori: allmänhet power.

Idag steg jag upp vid nio och kände ba hur min kropp typ föll i bitar. Andledning: Jag gjorde 100 sit ups på gympan i går. (ingen kan fatta hur jävla stålt jag är). Men ja har sjukt mycket träningsverk idag i alla fall. Sen for jag på pilbågen. Det gick rätt så bra i alla fall. Vad jag hittar på idag blir en överaskning för alla. (inklusive mig själv..) Vi får hoppas på något kurligt. Just nu lyssnar jag på riktig skit musik, från spotifys topplista.. Gillar det inte. Ska nog byta nu. Aja. Vi ses när vi träffas. Så ja. BYEBYE.
Hehe..
 

natt power.

Kategori: allmänhet power.

hejsan. 
Nu är det natt och jag har nyss kommit hem från en super kväll hos Albin. Vi hade det gött. Vi va hos han men oxå på undoms gården där han bor. Där var vi med i en tårtbakar tävlig. Vi vann inte men det var kuligt och våran tårta var super god. Jaop. Och så kom mamma och hämtade mig vid typ tolv och så for jag hem. Så ja. Kuligt kuligt.

Annars idag har jag typ varit på skolan. Och så ja.. Jag tänkte berätta något för er som ni nog inte visste. SAIK vann!!! Hurrahurrahurra. Jag känner att även om jag inte är hockey intresserad så ja.. Det känns underbart. Ville ba säga det så det så. Hare bäst. 

Där fick ni en liten random bild att gosa med. Varsegod. 

hockey power.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hejsan.
Just nu är jag hos Linnea. Vi ser hockey.. Och det är så.. så.. tråkigt.. Jag dööööör! Även om det är typ sista matchen och det är super spännande så kan jag inte tycka att det är ens lite intressant. Men men.. Vad gör man inte? Men men. Hoppas dom vinner i alla fall. Och det ser ut som om dom kommer det. Så ja. Det är lite läskigt att skriva på linneas dator faktiskt.. Aja. Borde nog vara lite mera social nu.. hehe.


 
hehe...
 

dancin power.

Kategori: allmänhet power.

Hej. 
Idag har jag varit på skolan. Och det var ändå rätt så okej.. FAKTISKT. Men ja. Idag fyller ju som sagt pappa år så det blir väl att äta något gått till middag (vilket jag för ovanlighetens skull inte taggar... är fortfarande mätt efter 6 bitar pizza till lunch...) Haha. Sen ikväll så ska jag nog se hockey. Antingen hemma eller hos Linnea. Så ja. Nu kommer vi till rubriken... Jo. när vi satt med son på skolan så spelade jag en låt av ett av mina favorit band "all time low". Och jag och mina kompisar har haft den på hjärnan hela dagen.. så ja. Jag tycker att det blir som typ dagens låt eller nått.. Här kommer den. ÄLSKAR musikvideon! (är lite beroende av musikvideor men men).

<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja.. jag älskar dom... <3<3<3<3
 

dady power.

Kategori: allmänhet power.

HEjsan. Och GRATTIS pappsiii. Redan 41 hela år.. Ja du. Tiden går så fort så. Nyss var du ju bara såhär liten och nu.. Ja du har blivit så stor så! Hehe. 
Grattis älskade fader. 
 

läxa power

Kategori: allmänhet power.

Heeeeeeej. 
Nu har jag nyss kommit hem från stan. Var där med min älskade lilla mor. Vi köpte presenter till pappa (som fyller år imorgon) och så köpte jag ett par knästrumpor. (yey) Jag älskar knästrumpor. Just nu har jag inte så många.. Hade fler förr.. Aja. Nu så ska jag ta och ta tag i lite läxor.. Vilket jag inte taggar.. Men men. Vi har spanska och engelska. Sen nästa vecka så har vi engelska prov och veckan efter det matte prov.. Jag känner hur jag inte riktigt hänner med riktigt..  Aja. Jag får tacka glosboken för mitt liv. Vi får hoppas på det bästa. 

Mina nya knästrumpor. dom är lite mera gröna i verkligheten, men men. 

 

Skola power.

Kategori: allmänhet power.

Hej.
Nu sitter jag på skolan och håller på med nått svenska grejs... TRÅKIGT. Aja ville bara att ni skulle veta det. Så ja. Det ska typ vara klart idag och det kan jag bara säga att det kommer det inte att vara... Men aja. Borde nog skriva lite nu men aja... Hehe. Hejdå alla kära människor.
 

banana power.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hoppsan alla kära barn. 
Nu har jag nyss kommit hem från ridningen och sitter och myser.. Med en banan!!! (OMG) Jag gillar inte bananer.. Jag menar dom är gula (inte min favorit färg precis). Dom är svåra att öppna (kan ej öppna dom utan en kniv). Dom är inte så goda.. Men när jag såg dom ligga där så tänkte jag typ. "varför inte?" Så jag tog en och åt upp en... Och det var inte så illa. Jag har tänkt att från och med nu bli en banan älskare! Eftersom jag och Albins första kyss var till låten "cobacobanana" (hahahhahahaha.. så romantiskt...) Och som ni kanske vet så sjungs den av Shean banan. Så ja.. Nu vet ni det. Bli lyckliga och älska bananer! dagens tips.. Igår tre helt underbara avsnitt av game of thrones (kärlek asså). Ja. Se den för det är awesome!! Det var det.. Aja. Ses nån annan dag. 

Yey. 
 

im too sexy, mohahahaha

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hejsan. 
Idag har jag varit på skolan (överaskning). Det var väl ändå rätt så okej... så ja. Jag ska int klaga. 
Idag så MÅSTE jag träna på min (jävla) pianoläxa.. Har ju piano imorgon och har int tränat något... 
Så ja. Sen så vet jag inte.. Jag tänkte lägga in lite låtar hära som absolut inte riktigt tillhör min musiksmak men som jag ändå älskar av hela mitt hjärta...


Helt oförklarligt men jag älskar denna lilla (helt jävla fucking awesome) låten... Så ja. Älskar den bara så så är det.

Ja.. Inga komentarer... Bara älskar denna lilla låten me... så ja...


haha.. Min typ av humor...

Jappsi.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hejsan. 
Idag har jag varit med Albin typ hela dagen. Kom dit vid två eller så och for hem vid nio. Vi såg film.. typ hela tiden. Det var kuligt. Och ifall någon undrar så är vi pojkvän och flickvän nu (!!!!). Hehehe. Hörde att Aik vann idag med. Jej. Jag är värkligen inte hockey intresserad. Men jag hejar ju ändå på mina små älskligar.. Jag såg faktiktist hela matchen igår (stålt) Men mina andra älskligar, linnea, mikaela och Tuva. Jaop. Så heja heja aik. Ja jag har int så mycket mer att säga. Skola imogron.. Det känns ju sådär.. Men aja. Jag överlever nog förhoppningsvis...

imgres.jpg

yess

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hejsan. 
Idag är det lördag. Jej. Idag har jag typ inte gjort så mycket ännu.. Igår var jag på 8bs disco. Det var nicigt. Vi gick dit lite senare typ vid åtta eller så. Fick nummer 224. Jao. Före discot så jag jag en film med albin. Mirrors. Den var bra! Lite läskig.. Sen efter discot så såg vi tvåan. Den var oxå bra. Det var typ allt som jag hade att säga. Hoppas saik vinner idag då! Heja heja heja!. 



 

Jao.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan hoppsan. 
Jao. Det här är nu min elftielfte blogg i fall någon skulle undra. Och sen mobba inte mitt namn! Eftersom jag inte är så bra på namn så fick jag bara ta nått så ja. Det blev som det blev. Idag har jag varit på skolan (såklart). Vi började fem över nio idag!! Det är våran längsta sovmorgon och även om det inte är så länge så älskar jag den av hela mitt hjärta! Sen efter skolan for jag och klippte mig och färjade håret.. Tog typ år och jag håll på att avlida. Men nu så är det klart i alla fall. Rött blev det igen :) lite tråkigt kanske.. men jag gillar mitt röda hår. Så ja. Ikväll så ska jag göra spanskan (som ska in imorgon), engelskan (som oxå är tills imogon) och sen sak jag se finalen i mästerkocken. Heja Carl! Av någon andledning så ser jag märsterkocken, och jag hejar på Carl! Hoppas han vinner! Det var typ det. Ja, ha det super så ses vi sen någon gång! <3

Min nya hårfärg dårå ^^. Jao. Jag har ju i vanliga fall lockigt hår men det blev typ platt efter jag varit och klippt mig eller nått. 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: allmänhet power.

Mitt första inlägg.