almiizz.blogg.se

Bok power.

Kategori: AWESOME book power.

Hola. Tänkte göra ett litet inlägg om vad jag lånade på biblan idag ;D Bara för att jag är super taggad på att börja läsa!! Det är "ögat över månskärnan" och en ljudbok "den älste". (jag äääälllssskkaaarrr ljudböcker. 1. Man behöver inte läsa och det är underlättande 2. Man kan göra andra saker samtidigt. Vilket inte går så bra om man läser.) Den älste är andra delen i trilogin Arvtagaren. Som är med Eragon. Så den tänker jag lyssna på efter jag läst ut Eragon. Och det tänker jag göra rätt så snart. Har int så mycket kvar. Kanske typ hundra sidor eller så. Aja. Hade inte så mycket att berätta. Modig filmen var bra. Fast inte riktigt min smak.... Men nästan. haha.... Gillar mer mästerkatten om jag ska vara ärlig. Love somnade under filmen och Valter vågade inte se den klart så det var bara jag ida och pappa som såg slutet. Men men. Nu ska jag sluta skriva. Så hejdå!
 
 
 
 
 
Och en liten bild på Selmis. Min kära sov kamrat.. Hon ä super sööt! Hon sover typ med mig varje natt. OCh så ligger hon i mitt rum och väntar tills jag kommer ner och ska lägga mig! Älskar dig Selmis! <3
 

kattens power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Tänkte blogga igår.. Men hann inte ;( Var och badade i pite hela dan och fyrade min Kusin som fyllde tio. Idag så har jag varit på biblioteket och lånat en bok en ljudbok och typ några filmer. Var där med pappa, lova och Valter. Och dom lånade såklart typ hela biblioteket... Hehe. sen så såg jag "mästerkatten i stövlar" med Valter och Love. Och den var bra ;D Och nu så håller jag på att se Modig med hela familjen. :D Eftersom jag "var" tjejen i modig under hela tiden då jag hade rött hår så blir det ju spännande och se vem det egentligen är. ;D Aja. Ska se filmen nu. Hejdå. 
 
 
 

helt fucking perfekt asså power.

Kategori: allmänhet power.

Asså. JAg vet att jag skerv världens längsta inlägg för typ tre sekunder sen. Men asså det här förkänar ett eget inlägg. Har hittat väldens bästa låt. Alltså jag kan int fatta hur bra den ärrr. Varje gång jag hör den typ blundar och och liksom exploderar av lycka. (över att den låten är helt fucking perfekt!) Nästan så jag inte kan tro det. Här kommer den. Och ifall du läst så här långt så utmanar jag dig att lyssna på den här låten. För jag är kär. OCh ja. Missar man den här så missar man typ allt! Bara säger det!. 
 
 
Enda nackdel med den här sången är att det inte finns musikvideo. Även om det är (enligt mig) bmth bästa låt! Som jag hört i alla fall!. 
 
 
 
 
 
 
Så perfekt att det inte går att beskriva. Min absoult bästa låt som jag någosin hört. 
 

Nu ska jag sova. Men före de börja lyssna om sagan om ringen igen. För typ hundrade gången. ;D
 
 
 

the endless power.

Kategori: allmänhet power.

HEjsan Igen. JAg vet att jag inte bloggat så mycket på sistone.. JAg har varit upptagen med annat. Låt säga att ett viss spel, kallat Sims, har fått rätt så stor uppmärksamhet.. Hehe. MEn ja. Nu e jag tillbax! och det har hänt mycket sen sist! Har funnit ny kärlek för "Bring me the horizon". Förut har jag lyssnat på typ några låtar av dom men nu har jag upptäckt att dom är typ heeellllt AWESOME. Älskar deras musik! Sen har jag lite smått börjat lyssna på pierce the veil. Har inte riktigt fastnat än men ja. Snart så ;D Sen har jag köpt ett sånt spel till mitt sims! Det är helt As coolt. Sen så är jag inte längre rödhårtg!!!!!!! JAG HAR BRUNT FUCKING HÅR!!!! Is this possible? YES IT IS CUSE I HAVE IT! TYp rätt så mörkt ändå. Det är forfarande lite rödskiftande med inte så det syns typ. LÄSKIGT ELLER VAD?!?! Aja. Sen har min morfar fyllt 70. Grattis grattis. Och idag fyllde en kusin år och imorgon fyller sofia (en annan kusin år). Sen idag så har vi haft främmande. Eller inte precis. Vendela och hennes föreldrar kom och åt middag och så. Och jag som inte typ pratat med Vendela på sjukt länge! Var super kul att va med henne igen!. Massa gamla minnen.... ehehe. Nu borde jag kanske gå och lägga mig snart så ja. Ska sluta detta ändlösa inlägg.. Heh. Aja hejdå allihopa! Och stanna kvar och läs! För jag har sjuk få läsare ;( Men det ska jag ändra på! så ja. hare bra!. 
 
(jag vet gammal bild) men såhär såg det ut i alla fall då jag hade rött hår ;D
 
Och så här ser jag ut nu. Men brunt hår ;O ;D Är nöjd med mitt bruna hår.. MEn saknar fortfarande mitt röda fluff...
 
Mitt sims spel!!!! ;D;D;D;D
 
Lite cooal bilder som jag hittat:
 
 
 
 
 
 
hihi.. Alex <3
 
 
 

The sims power.

Kategori: allmänhet power.

hola. 
Idag har jag varit och badat i Linneas pool!! Det var ASkul. Vi typ badade i över två timmar och det var super varmt! (i poolen var det varmt med kallt utanför typ..) Men aja. Nu ska jag till Linnea igen (hehe) och vi kanske skulle sova över ;D Och så ska vi spela sims!! ;D AA. Kommer bli awesome! 
Har bestämt mig för att färga håret brunt! Eller typ ljusbrunt! Är super nervös över att det ska bli typ orange eller nån konstig färg... Aja. Får se hur det går. Hejhej så länge. 
 
 

morgon power.

Kategori: allmänhet power.

Hola amigos ;D 
Idag vaknade jag sen steg jag upp och nu så har jag nyss duschat och det käns as härligt. Fatta härligt att sova i sin egen säng och duscha i sin egen dusch. Älkskar det alltid lika mycke. Och nu tänker jag inte fara någon stans på ett tag. Idag har jag inga riktigt planer men jag tänkte vara med mina kompisar och så i alla fall. Jag har inte varit ute idag men jag tittade ut genom fönstret och jag tyckte det såg rätt så sorligt ut. Men lite blåsigt.. Aja. 
Nu så lyssnar jag på lite musik. För ögonblicket är det låten Hans down med ett band som har världens svårstavaste band namn så jag tänker inte ens försöka stava det. Men den är bra. OCh jag upptäckte nyss min nya sängkamrat. Har sett hen förut också när hen krypit över min kudde. Oväntat sällskap är ju alltid lika mysigt eller... Njaaa...
 
Här har du en väldigt vacker bild av henne. ;D JAg frågade nämnligen nyss och hon sa att han var en tjej och att hon heter Svarta Pricken. Hon berättade även att hon lagt massa ägg i min säng så snart kommer jag få ännu mer små kompisar. Hon sa även att hon ÄLSKADE Yashin percis som jag. Och att Harry Radford är mycket snyggare än Harry Stiles. Så ja. Men ny börjar jag bli lite orolig eftersom hon inte rört sig på typ as länge.. Men ja. Hon sa att hon var okej i alla fall.
 

Och sen så måste jag bara berätta om en film som jag och Linnea såg igår. "A walk to remember" (enligt mig väldigt konstig titel eftersom dom inte precis går på nån promenad..) Den var väl bra. Den var jävligt bra för att vara en kärleks film. OCh såklart att jag typ nästan visste att hur den skulle sluta men ändå. Så om du av någon andledning skulle vilja se en sorlig kärleksfilm så kan du ju se den. OCh ja. Jag grät mycket i slutet...
 
 
Nu ska jag se lite Kim Possible och nått annat tills jag fått konstak med någon av mina kompisar.. 
Det var det. Så ja. Sluta aldrig älska Yashin för dom e bäst! <3

the power is back power.

Kategori: allmänhet power.

heeejsan. Jag kom för ett tag sedan hem från min farmor och farfar. Där har jag varit i typ en vecka och skojjat med mina käära kusiner. Och min familj oxå, såklart. Eftersom jag har varit flitig med kameran så tänkte jag lägga upp lite bilder. ;D men eftersom jag inte har någon kamera så är bliderna tagna av min kära vän "mister mobil" SÅ ja. Varning för dårlig kvalla....
 
Jag har Spelat:
 
Schak ;D
 
Kort :D
 
OCh mer schak...
 
Jag har ätit: (bland annat)

En jätte god och cool sak som förtjänar två bilder så den får en till! ;D
 
Smaskens... ;D
 
Och pgr. Godislöfte Läkerol Mm;)
 
Och tillsist jag har upptäckt:
 
Ja.. Att angrybirds är lite coolare än vad jag vetat förut...
 
Att det går att fiska även om det blåser som in i norden och typ allt är kaos! .D
 
Att det äääger att bada på "farmor och farfars strand" och att det inte är så kallt och inte så super läskigt att hoppa från båten... ;D
 
Att gula ruskanor är snabba och svåra att stava. ;D
 
 
 
Så ja. Det va det. 
 
Och ni undrar varför bilderna är olika stora så är svaret att jag hade lite små kul när jag skickade över dom från min mobil. Och om ni undrar varför vissa bilder är fel väg så är det för att jag inte orkar fixa det. SÅ ja. Hejdå och ha det bra ;D
 

Och nu så ska se lite dool (days of our life) och sen va med min kära vän Linnea som jag saknat såå ;D
 
 

tommys guns power.

Kategori: allmänhet power.

hejsan. Nu är jag påväg igen. Först ska jag på stan med Mammizz och Lillsyrran. Sen ikväll så bär det av till Karlix. Och (om det blir bra väder) vidare till Malören ;D. Så ja. Jag kommer alltså inte kunna blogga fören jag kommer hem på söndagen. Men ja. Gissar att det inte är för många som kommer att sakna mig eftersom min blogg inte har såååå många läsare percis. Men men. Just nu lyssnar jag på "okey i belive you but my tommy cun dont" Jävligt bra låt asså. Älskar typ allt med den! Jaop. Det var allt jag hade att dela med mig av denna morgon. Så hejhej. OCh sluta aldrig älska Kim Possible, för hon e cool! ;D
 
 
 
 
 

movie time power.

Kategori: AWESOME film power.

Hejsan igen. Tänkte skriva om några filmer som jag sett den senaste veckan också. Gör ett eget inägg för det för asså annars skulle det andra bli sååååå lånnngt. Så ja. 
 
Jag har sett Pay it forward. (såg den på konfalägret) DeN var sjuukt bra asså! Grät mest och längt av alla.. Kunde seriöst int sluta gråta! Den var sååå vacker. Så alltså den måste alla se! Så ja, se den. Och ja. Om nu inte får några starka käsnlor i slutet är era hjärtan av sten! (man behöver inte gråta för alla gråter inte då dom e lessna men man kan ju alla fall gråta innombords eller nått) aja. Den e bra! i alla fall. 
 
 
Sen såg jag en film med Linnea som heter "The notebook" och den var sjuuukt sorlig den med. Grät lika mycke på den asså.. Den måste alla se för den e ba såååå bra. Så det så. 
 
 
Sen igår så såg jag "en riddares historia" jag har sett den förut men det var jätte längesen och den var bättre än vad jag minns den! Den är super bra, vacker och rolig. Blev kär i alla karaktärerna (som vanligt...) så ja. Helt underbar!. 
 
 
Sen idag har jag sett en av mina favoriter i repris. Sleepover!!!! Älskar den filmen (av någon besynnerlig andledning som jag inte tänker ta upp) Så ja se den om du vill se något.. sånt.. 
 
 
 
Sen såg jag oxå idag. Red riding hood. Med mamma och pappa! har sett den förut. Och den e ba såå bra. Älskar Peter och Hendry och "rödluvans" kompis bror (vad han nu hette) Men i alla fall den måste men se! så om nån inte har gjort det än så är det nog på tiden nu!
 
 
Och sist men inte minst.. Eftersom jag var Kim possibels största fan som liten så tänkte jag att jag kanske skulle ge henne en till chans i mitt nu så vuxna liv. Och ja.. Jag älskar henne fortfarande. Så om ni är som mig och inte kan släppa lilla Kim. Se då den här filmen som jag började se och ska se klart efter jag skrivt klart det här. "Kim Possible: so the drama" den äääääg. Så det såå! (och mobba mig inte!)
 
(om jag bara hade den kanalen så skulle mitt liv vara såååå anorlunda) Hehe. 
 
 
Aja. här var några filmtips från mig.. Förvanansvärt ingen skräckis denna gång.. Men aja. Man måste väl få titta på nått annat ibland oxå antar jag. 
 
Nu ska jag gå och sova, men före de se lite med på Kim och min älskade Ron. Så ja.  Sov så gott! ;D
 
 
 
 
 
 
 
 

like that power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Idag så har jag, ALma B Blombäck konfirmerat mig! (och jag tror och hoppas att jag stavade det rätt) Det har varit en jätte härlig dag, med släckt och vänner. Det känns bra nu. Jag vet inte ifall jag tror på gud eller inte och jag tycker det är lite konstigt att ba säga "jag tror på gud" eller "jag tror inte på honom". För mig går det att göra lite både och. MEn nu tillhör jag ju på nått sett kristen tro eller nått.? Aja. Det käns bra i alla fall. Jag är glad för att jag gjorde det! Har haft sjukt underbara dagar med mitt konfa gäng! ;D Hoppas att jag ser alla sen någon gång ! När jag kom hem så fick jag jätte fina persenter av min familj och släckt! Bland annat, två super fina halsband, ett armband, ett armband som man har på foten (typ ett fotband eller nått), pengar, och en the hobbit sak med massa samlar saker i (!!!!!!) Den finns på konsum och någon råkar vara intreserad ;) Hehe. Och en vas eller nått. Aja. Jag är jätte glad över presenterna. Och jag tror att jag snart kommer kunna köpa mig en egen dator!!! :D:D:D:D:D:D Aja. Nog om det. Bye bye. Alla och hare gött. ;D