almiizz.blogg.se

hemma power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Jag kom ju som sagt hem i torsdags kväll. Men har inte hunnit/orkat blogga fören nu. För på fradagen var jag på stadsfesten. Med mina besta vänner. Där hade jag väldigt kurligt. Träffade massor av människor och så. Jag gillar ju inte att åka karuseller så jag åkte inget. Men jag gick Harry Potter huset! ;D Och det var helt fantastiskt! Hehe. Sen idag har jag varit och tränat eller nått inför min konfurmation imorgon. GAHH. Imorgon så konfririrgkdsfb (vet inte hur det stavas) jag mig!!! Lite sorligt oxå. Har lärt känna många nya vänner och det har varit sjukt roligt på alla lägren och så. Ikväll så kommer även mina kusiner. Så ja. Det är vad som händer i mitt liv! Hare så bra! 
 
Och Harry Radford (en av sångarna i Yashin) har släppt en singel!!! NI MÅSTE KÖPA DEN PÅ TYP ITUNES FÖR DEN ÄR SÅÅÅÅÅ BRA! Den heter Bite the bullit. Så nu vet ni. KÖP DEN! ;D
 
 
Antar att ni får vända på era små huvuden för att se mitt charmiga leende ;D
 
 

morgon power.

Kategori: allmänhet power.

Hola. Nu såhär strax innan jag ska fara så har jag inget bättre för mig än att göra ett litet inlägg... Asså guud! förlåt för den hemska designen... Asså inget fel på den men ja. Jag ska byta så fort jag kommer hem! Och då kommer det bli en gratis (ofc) men en förhoppningsvis rosa och fin liten sak. Aja. Önska mig lycka till på lägret och hare så bra vars du nu är. Hehe. Hejrå. ;D
 
En sån här "ordspråk" eller nått som jag totalt blev kär i! Mitt nya måtto typ. Vet inte riktigt vem denna Bukowski är men hoppas på att det är en trevlig kille/tjej. Så ja. Dages vistomsord: Find what you love and let it kill you. 
 
Haha skoja ba. Men aja hejdå nu då. 
 

WHIIHI power. (becuse everything is awesome in some way) ;D

Kategori: allmänhet power.

Tjabatjena hallå. Nu sådär kl 23 på kvällen så är mitt humör på topp ;D Blev bara så glad. Va? Inte det lite kul?! Idag har jag haft en helt okej. Varit med Mikaela och Linnea. Har haft jäävligt ont i mitt öra. (alltså har ju tagit två hål till i mitt högra öra och har värsta infektionen.. som hatar mig) och lite ont i huvudet till och från vilket inte är så likt mig? Men men. Imorgon bär det av till PITEÅ. jaop. Med mitt komfa läger (har på senare tid upptäckt att det egentligen heter konfa men jag tänker inte ändra på mitt sätt att se det) Men jag taggar i alla fall AS MYCKE. Kommer bli helllt AWESOME. hehe. Så nu har jag just packat klart. Puh. Som vanligt har jag tagit med mig hela gaderoben och har kommer ha vissa problem med att få med allt på cykeln imorgon. Men men. För att inte skriva allt för långt som jag alltid gör (fattar inte hur vissa ba kan skriva kort och ändå få med allt?!?!?! oförklarligt!) men i alla fall. Så. Jag kommer inte kunna ha tillgång till internett där borta så ja. Har tyvär inga som helt pengar på min lilla mobil.. 
 
Här kommer en liten bild på min kära Galopy som får (måste) följa med på alla mina små äventyr. ;D
 
 
 
Och för att jag helt fullkomligt och sjukt kär i dom här små änglarna kan jag inte låta bli att dela med mig av två av deras bästa låtar... Mer för min skull faktist. Men sån är jag. EGO. Men ja. Jag gissar att jag kan leva med det. Hehe. ;D Hare bra! 
 
 
För att jag bara råååkade ramla över denna lilla låten. Blev lite smått kär i musikvideon så ja.... Ni kan ju titta eller inte jag vet inte. Faktist den enda låten av my criminal romance som jag brukar lyssna på.. Vet inte varför... Men i alla fall. Gillas att ordet Shit låter sådär konstigt. Jag tycker det är as komiskt då dom gör så med vissa låtar och ord.. haha. Jag typ dör varje gång av någon oförklarlig andleding. Nu ska jag sluta. Hej Då. 

like a boss power.

Kategori: allmänhet power.

HEjsan. Nu är jag påväg för att vara med Linnea. Och den lilla skiten har varit i Rhodos hela veckan så jag har int kunnat vara med henne! Men aja. Nu tänker jag i alla fall tvinga henne att berätta allt om sin resa och sen tvinga henne att lyssna på allt som har med Yashin att göra. ;D Det var allt jag hade på hjätat så byebye babs. See u.
 
Btw. Igår såg jag en asbra film som heter Matrix. Den var jätte bra! Fast lite gamml, menmen. Först så fattade jag typ inget men sen då jag förstod så blev den as bra. 
 
 
 
 

dåligt väder power.

Kategori: AWESOME band power.

Hejsan allihopa. Eller ja. Dom få som klickar sig hit och förhoppningsvis läser detta... 
Idag så är det riktigt dåligt väder mina vänner! :D Och detta gillas starkt av lilla mig. Det regnar är kallt blåser och är allmänt dåligt väder. Och det är är helt AWESOME! Becuse.. Då kan man vara inne och sitta vid datorn, eller se en film eller vad man nu vill göra innomhus utan att få något som helst dåligt samvete. Ingen kan tvinga ut en och man kan bara sitta inne och mysa. Så ja. Det är exakt vad jag tänker ängna mig åt denna mysiga dag. Japp. Och lyssna på mina senaste älsklingar:
 
Yashin! DOM ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ AWWWWWEEEEESOOOOOMME. Så det sååå! Jag älskar dom! Dom är så jävla bra asså. Så bra, så bra. Jag dör. Så ja. Om ni har tråkigt idag så kan ni ju alltid gå in på dom och lyssna lite. För dom är helt amazing. Och dom kommer från Skottland. (fast en kommer från amerika så ja...) Och jag äällsskkaarr skottland, speciellt deras dialekt. För ja. Andledningen är att min favorit film råkar heta Braveheart och då råkar alla vara från skottland. Så jaaa. Lysna på dom så är du bäst och coooolast. Precis som jag ;D Hehe. Men aja. Hej hej. och ses förhoppningsvis i framtiden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE power.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan igen. Förlåt att jag inte har skrivit på länge.. Men men. Jag är här nu i alla fall. Glad midsommar föresten ;) Nu är jag påväg till några för att "fira" eller vad man nu gör på midsommar. Typ äta middag och så. I veckan så har jag varit på typ dagläger med konfan. Det har varit skojjigt. Och jag har sett ända till fyra Harry Potter filmer. Får se då jag ser femman.. Snart hoppas jag. Är helt in love nu! speciellt i Ron. Som är min favvooooo. Taggar i sjuan då han äntligen blir tillsammans med Hermieone... Aja. Har int så mycket mer att dela med mig av. Så byebye. 
 
 

Harrys power.

Kategori: allmänhet power.

Hejsan everyone. Ska jag berätta vad jag har gjort idag.. Jag tror det räcker med en bild. 
 
Jaop mina damer och herrar. Det är vad jag har ängnat dena soliga dag till. 
Asså jag hade helt glömt bort hur mycket jag älskar detta lilla mästerverk! Super mycket kärlek asså. 
Sen idag har jag oxå (faktiskt) lekt lite med mina små bröder. Det var rätt så skojigt. Vi hoppade på studsmattan och så körde vi med Valters radiobil. Den är Grööön ;O <3 Hehe.
 
Sen nu så tänkte jag kanske se en liten film. Har varit extremt sugen på att se alla Harry Potter filmerna igen. Fråga mig inte varför? Eftersom jag i regel älskar alla bra gjorda fantasy filmer med snygga boys, drakar, magi och gamla Gandalfar så borde jag ju ÄLSKAR Harry Potter. Men faktum är att jag inte gör det.. Eller jag tycker väl att dom är rätt så bra. Aja. Har inte läst böckerna. Undra om dom är bättre? Vet inte. Men jag tror att jag ska se första nu i alla fall. Hehe. 
 
 
 
Ron, du kommer alltid förbli min favorit!! <3
 
P.S. Om ni inte lyssnar på Rise Against ännu så borde ni gör det! För jag har totalt blivir kär i deras låtar! Har bara lyssnat på dom sedan jag hittat dom!!! (L)
 
 

Dragon power.

Kategori: AWESOME book power.

HEj. 
Igår kväll/natt så låg jag i min säng och tänkte sova. Men då kom jag och tänka på en viss bok som befann sig på min bokhylla. Så jag tog fram den och läste lite. Nämligen Eragon. Jag har läst ungefär 250 sidor föreut men sen av någon andeldning slutat. Så nu tänkte jag börja om och läsa. Alltså inte börja från början men börja läsa den igen. Och den är ju HELT otroligt bra. Ni kanske har sett filmen? Jag har sett filmen men jag mins inte så jätte mycket av den. Men en sak som är säker är att boken är såå mycket bättre. (som böckerna alltid är). En annan sak som är väldigt coolt med den boken är författaren som jag är ett stort fan av! Han heter Christopher Paolini. Och han skrev boken, alltså första boken Eragon, då han var endast 15 år gammal! Alltså typ lika gammal som jag. Det är lite för bra för att vara sant. Ett underbarn helt klart. Hoppas att han skriver fler böcker nu när han har skrivit klart Eragon böckerna. Japp. Det var det. Om ni inte har läst Eragon ännu så tycker jag att ni borde det för den är super duper mega as jätte bra!. Awesome alltså. 
 
 
 
 
 
 

new band power.

Kategori: AWESOME band power.

Halojsan. Nu har jag nyss städat hela mitt rum VÄLDIGT ingående. Vilket VÄRKLIGEN behövdes.. 
Och eftersom man måste lyssna musik medans man städar så har jag nu hittat ett nytt helt okej (väldigt väldigt okej) band! Och eftersom jag är helt beroende om att överösa folk med information om mitt nya band så tänkte jag skriva lite om det här? Då får jag berätta men ingen som inte vill behöver lyssna. Så ja.
Alltså låt mig presentera mitt "nya" band!! (alltså banden kan ju ha funnits i evigheter men dom är nya för mig). 
 
RISE AGAINST.
 
Bandet bildades år 1999 och består av Tim Mcllrath, Joe Principe, Brandon Barnes och Zach Blair. Rise Against är enligt wikipedia ett punkrock/melodisk hardcore-band som kommer från Chicago som ligger i USA. (vilket kanske alla visste men aja). Vilket isäg låter rätt så bra ;) Jag som nu lyssnat på dom i ca två timmar i sträck tycker dom ÄGER. Fett. Alla deras låtar är helt okej. Så ja, jag tycker att ni borde lyssna på dom för dom är jätte bra! 
 
 
 
 
Och här kommer mina favorit låtar av Rise against so far!
 
HELT FUCKING BEST!! Älskar sången, ÄLSKAR musikvideon älskar allt med dom här 4 minuterna och 16
sekunderna! <3<3<3
 
Älskar den här låten med, och musikvideon är helt okej! <3
 
Riktigt super duper mega jätte bra as well!!! skit oxå älskar det!! <3<3
 
Sen så måste jag säga att dom har typ världens coolaste "logga" eller vad man nu säger!
 

joy power.

Kategori: allmänhet power.

Hello amigos ;)
Idag har jag varit på joypeak och haft det trevligt. Var där med Tuvizzen. Fast det typ regnade asasasas mycket! Men det gjorde int så jätte mycket. Förutom att vi blev ganska så blöta.. Sen for vi hem till mig och såg en väldigt konstig och inte så jätte läskig skräckis. Om en mördande bebis. Lite wierd bara men jaaa. Inget jag rekomendenerar sådära men ja....  
 
 
Jag försöker i alla fall... 
 
P.S. (för att jag gillar P.S så det sååå!) Att mitt hår är ovanligt rött och fluffigt! ;D
 

SOMMARLOV POWER.

Kategori: allmänhet power.

Nu har jag SOMMARLOV. YAOP. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart. 
Och eftersom jag är den tråkigaste människan som vandrar på jorden tycker jag att det perfekta sättet att börja sommarlovet är att setta sig vid datorn och lyssna på lite musik.. Vilket jag nu oxå har gjort. Jaop. Ska äta middag någonstanns med familjen. Blir kul :) Och sen ikväll så ska jag och mina små Swagisar hitta på nått. Jaop. 
 
P.S. Är det bara jag eller inbillar ni er oxå att det alltid är någon som ropar på en när man lyssnar på musik i hörlurara? Får typ panik och tar av dom var femte sekund för att lyssna ifall det inte var någon i stort behov av min närvaro...
 
P.P.S. Sommar på svenska och Summer på engelska ser ganska olika ut.. Upptäckte jag när jag bedde min lilla vän google om lite hjälp. 
 
P.P.P.S. Att skriva P.S är rätt så töntigt så jag vet inte varför jag gör det.. Fast töntighet är ju något som jag i grund och båtten står för så ja. Jag är väl bara mig själv anar jag. 
 
P.P.P.P.S Här kommer ännu en av mina nya låtar. Och jag vet att jag altid lägger ut låtar.. Men sån är jag. Och sån är min blogg så ja. Ni får lyssna eller inte. Så ja. 
 
'
Min nya "spela tills jag absolut spelat sönder den" låt.. ÄLSKAR den och ÄLSKAR musikvideon med! <3<3
 
En annan helt awesome låt av Three days grace. Hehe :) Super super bra den med!
 
OCh en liten sista sak.. Är det bara jag som blir paralyserad av låten i reklamfilmen till windows 8?? 
 
 
Och en sista liten låt som jag oxxxxå ÄLSKAR! Med linkin park. Gillar musikvideon med fast blir lite förvirrad när bandet står och spelar i en kyrka? Är det nått dolt budskap i låten som jag inte fattar eller tänkte dom bara vi gillar kyrkor så lets do it there, eller är bandet kristet eller vad? Blir bara lite förvirrad hära.. Men men. Grym låt i alla fall. <3
 
Så nu äntligen slut på detta ändlösa inlägget. Hejdå och glad sommar ;D

pirates of the Caribbean power.

Kategori: allmänhet power.

Hello kära vänner.
Igår så sov jag hos linnea :) Vi hade det kuligt och mysigt och såg typ alla (allaaa) saw filmerna. Förutom ettan och trean som vi redan sett förut. HEhe. GUD vad jag älskar domma flimerna asså.. Känner mig lite blodtöstig då jag säger så men men. Jag ska inte ljuga. Älskar dom. Dom tre första är definitivt dom bästa. Men dom andra är också helt (absolut helt) okej (mer än okej..) aja. Idag så har jag städat! :O Riktigt rent blev det ;) Och nu så har jag sett Pirates of the Caribbean, svarta pärlans förbannelse.  (L). Herregud ingen gör sånna hjärtan mera (L)(L)(L)(L) Jag är sååå efterbliven.. Hehe. MEn men. Nu tänker fortsätta mitt maraton med Död mans kista. ÄLSKAR VÄRKLIGEN ALLA PIRATES OF THE CARIBBEAN. Och även om jag sett dom hundra miljontals gånger så kommer jag inte att lessna. Måste vara några av dom bästa filmerna som någonsin gjorts. Och så ÄLSKAR jag Johnny Depp (L)(L)(L) och såklart Orlando Blom (L) som ju är Legolas i sagan om ringen (!!!). Aja. Det här blev vääärkligen för långt. Ingen blir ju tvingad att läsa i alla fall. Hejhej på er. Fortsätt andas och älska Pirates of the Caribbean (och pirater i allmänhet) Hare bra ;D
 
 
 
 
 
 

:O power.

Kategori: allmänhet power.

Har hittat väldens finaste musikvideo! Som ni kanske visste eller inte visste så är jag vääldigt svag för musikvideor.. Älskar dom flesta.. Och nu har jag hittat den prefekta! Inte nog med den underbara videon så är låten helt underbar! <3 
 
Låt mig presentera Of monsters and men.. med låten King and Lionheart!
 
 
Jaop. 
Nu tänkter jag titta på detta underverket för hundrande gången idag och en en gång förundras över hur det går att göra något så fantastikst...  

plast kjol power.

Kategori: allmänhet power.

Helojsan. Idag började dagen med att vakna i panikångest eftersom jag trodde jag försovit mig.. Gissa om jag blev lycklig när jag upptäckte att jag var ledig idag!?!. Hehe ;) 
I alla fall. Idag har jag inge speciella planer.. SÅ vi får helt enkelt se. Jag har förberett mig för dagen genom att ta på mig min plast kjol och lyssna på the used (<3). JAop. Så ja. Hejsan hejsan. Ses nån gång. ;)
 
En liten bild på min lilla moppe <3. Att den är helt AWESOME?!?!?! HEhe. Men får ju inte köra den ännu... Måste vänta tills jag blir 15 ju.. Det suger ju.. Men men. Den är fina att titta på i alla fall :D
 
 
 
 
 

saw power.

Kategori: allmänhet power.

HEJSAN. Idag har varit typ en chill dag :) När jag kom hem från skolan har jag sett lite film. Jag började se någon skit film (som jag inte kunde se eftersom peronligen hatar dårligt gjorda skräckisar..) sen så började jag se Saw.. Alltså jag dööör! Ny kärlek för mig asså ;) Har typ inte vågat se dom förut för jag trodde att dom skulle vara jävligt äckliga och läskiga. Men dom var inte dom var inte som jag trott. ÄLSKAR första i alla fall. SÅ JÄVLA BRA! Och ja. Jag är totalt beroende av att se skräckfilmer.. hehe. 
Nu så har jag nyss sett det näst sista avsnittet av Game of thrones.. Så spännande asså! AAgaaha. Jag dör!
Och så nu så tänkte jag se Saw 2. För ja... Hoppas den är lika bra! (eller bättre...) Vi har sovmogon i mogon (efterosm vi har frilufsdag) så ja. Det gör inget om jag inte sover så mycket inatt. Jaop. Onödigt lång text som vanligt men men.. Hare bra :)
 
 
 

her bright skies power.

Kategori: allmänhet power.

hola!
Igår så sov Linnea hos mig och vi hade det skit kul. Som vanligt :) Vi såg grave encounters 2. SKIT läskig asså!! Fast älskar den! Ettan har jag sett tidigare. Den är också skit bra. Linnea for hem vid tre idag eller så. Sen dess har jag typ suttit vid datorn och pluggat till so-provet som jag har imorgon. Samt skrivigt en so uppgift som oxå ska in imogon. Just nu så sitter jag och ser en två timmars dokumentär som handlar om typsnittet Helvetica. ;) 
 
Och nu till mitt nya favorit band! (ta inte illa upp men jag får ett nytt favoritband varje vecka.. men ändå) jag verkligen ÄLSKAR dom här killarna! Her bright skies! Älskar deras låtar och allt!! <3<3<3<3 
 
 
 
 
 
 
 
<3<3<3<3

tillbax power.

Kategori: allmänhet power.

Asså guuuud! förlåt mig! Har inte bloggat på typ år!!!! Jag är lessen. Men det ska det bli ändringar på nu! Så det så!. Om det är någon som fortfarande läser så ja.. Jag är tillbaka!!!!! Så ja. Här är jag igen. 
Aja. Idag har jag haft väldens mysigaste dag på stallet. Var med på vårskuttet med min älskade lilla Toronto. Eller stora... Aja. Det gick rätt så bra tycker jag. Och ska jag berätta en sak... Vi vann! Jag och Toronto :D I 50 klassen som jag var med i. Fast det var bara jag och fyra till i den klassen så ja.. Men i alla fall! :D:D:D:D 
Just nu sitter jag och har nyss slutat att försöka plugga eftersom jag typ somnade med huvudet i boken.. Och så äter jag lite chips från igår. Mums. Ikväll så ska jag nog till Linnea och vi kanske ska bada i hennes pol.. fatta coolt att hon har en pol på sin gård!!!! :O ;) Aja. Det här blev lite för långt och tråkigt så ja. Hejdå. 
 
 
För att jag har brist på liv och seriösa miner....
 
(fick en hel blå roset i stället för en blå och en gul för dom var slut) :)